Mahjong Connect

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,93 out of 5)
Loading ... Loading ...
Share:

Spelinformatie:

Het leuke spel Mahjong Connect kan je spelen op Mahjongspelen.com. Het is een zeer uitdagend en verslavend spelletje dat eigenlijk nooit verveeld. Hier kun je deze game altijd en overal spelen. Gewoon vanuit je luie stoel met je laptop op schoot.

Mahjong connect is natuurlijk weer afgeleid van de klassieke mahjong game. Het is een oud Chinees kaartspel. Tegenwoordig is het weer enorm in populariteit gestegen. Gelukkig kan je dit nu ook online spelen op Mahjongspelen.com!

Het is een enorm uitdagende versie. Als je eenmaal met dit spel bent begonnen, dan kan je er niet meer mee stoppen! Bij Mahjong Connect gaat het vooral om concentratie, geluk en behendigheid. Vooral de puzzelfanaten onder ons kunnen geen genoeg krijgen van deze spelvariant.

Goed voor de geest

Bij het spel Mahjong Connect gaat het erom dat je het veld leeg speelt. Hierbij moet je stenen met elkaar verbinden via een lijn. Deze mag uit niet meer dan twee bochten bestaan. Naast het feit dat je heel veel plezier beleeft aan dit spel, is het ook nog eens heel erg goed voor je geest. Je wordt er steeds beter in. Zo zie je de combinaties steeds sneller. Het is dus ook nog eens goed voor je concentratievermogen. Dit spelletje kun je eigenlijk altijd wel spelen. Zo kan je het thuis spelen, tijdens een regenachtige middag, maar ook even in je pauze op het werk.

Geoefende spelers

Mahjong Connect is vooral een spel voor de al wat geoefende spelers. Het is geen gemakkelijk spel. Vooral in het begin zal je er wat moeite mee hebben, maar oefening baart kunst. Hoe vaker je het speelt, hoe beter je er in wordt. Tijdens elke game ontdek je weer nieuwe combinaties en kan je de kaarten dus makkelijker weg spelen.

De Mahjong connect spelregels

Mahjong Connect lijkt een ontzettend ingewikkeld spel. Toch leer je het redelijk snel. Het doel van het spel is om paren met dezelfde afbeelding bij elkaar te zoeken. Hoe verder je dan komt in het spel, hoe meer afbeeldingen je ziet verschijnen. Als je op een afbeelding hebt gedrukt, dan ligt deze op. Hier moet je dan weer eenzelfde afbeelding bij zoeken. Op deze manier laat je de kaarten verdwijnen. De kaarten moeten wel vrij liggen. De kaarten mogen niet meer dan twee hoeken uit elkaar liggen. Als je op een kaart klikt, dan zie je een lijn verschijnen. Deze laat zien dat er drie rechte lijnen of twee hoeken tussen het plaatje zitten. Als dit niet zo is, dan zie je ook geen lijn verschijnen en kan je dus geen parencombinatie maken. Het is ook niet mogelijk om door een ander plaatje heen te komen.

Elk level moeilijker

Mahjong Connect wordt elk level moeilijker. Eerst begin je met een redelijk kleine hoeveelheid kaarten, maar dit worden er dus steeds meer. Het spel bouwt zich dus op. Dat is fijn, want zo kan je het goed oefenen en leren. Je hebt het level uitgespeeld als je alle kaarten binnen de tijd hebt weggespeeld. Je hebt verloren wanneer dit niet het geval is.

Moeilijke stukken

Er zitten een aantal moeilijke stukken in het spel. Zo kan er onverwachts iets gebeuren in het level, waardoor je het spel niet meer zo makkelijk uitspeelt. Er kan bijvoorbeeld ineens een blok verschijnen, waardoor het haast onmogelijk wordt om nieuwe combinaties te maken. Gelukkig kan je in Mahjong Connect ook weer gebruik maken van een aantal hulpmiddelen, zodat je het level toch nog uit kan spelen. Zo kan je om een hint vragen.

Spel Categorie: Mahjong